dream

det känns konstigt när man vaknar och inte vet om det är kväll eller morgon.
jag vaknade just och trodde att solen precis hade gått upp på morgonen, jag fick lite panik för att jag bara somnat med alla kläderna på och sånt. sen kollade jag på tvn, då var hon bara 18,42. hm skönt, men knäppt. jag drömde en väldigt lång dröm iallafall!

anna johansson ....


förstår du?


:) :) :)

anna johansson ....


lat japp

jag borde inte ligga här i sängen men det är skönt. hungrig är jag också. vore en bra idé att käka frulle.
hm. kanske går upp nu...

anna johansson ....


100% sprack!

ohno, nu kan jag bara drömma om ett 100% år!
vi har en ny lärare som heter karin. hon är jätte snäll och trevlig. hon kände också för att ge mig 5minuters försening när jag egentligen bara kom 2 minuter försent och hade en väldigt bra anledning. tanterna i maten segade sönder idag..

nu blir det två penicilin på samma gång igen. inte bra! igår kväll mådde jag illa när jag gjort samma sak. jag får väl somna direkt sen.
neeeeej. jag kom just på att jag måste skriva klart svenska arbetet. hatar mig själv just nu:(
hejdå

anna johansson ....


tjejer är underliga

men killar är fasen värre!
Idag har jag och matilda fått uppleva två konstiga saker.
Det första hände när vi satt i sofforna i skolan. Jag tänkte inte på hur jag satt/låg, men när vd:n kom förbi bad han mig  ta ner fötterna omedelbums! det gjorde jag också, men han blev istället ännu argare och höjde rösten och sa att sofforna kommer vara borta från och med imorgon bara för att elever inte kan sitta ordentligt.. men tror han själv att man sitter som en spik i soffor eller?! knasboll!

men det är inte över än, nej... när han bara kommit några meter bort upptäcker han att några killar sitter likadant i ett par soffor längre bort. han blev då galen, och då ljuger jag inte. han skrek om hur orespektlöst det var och frågade dem om dem satt så hemma och allt vad det nu var. men han var inte klar. sen skriker han högt ut: JÄVLA SKITUNGAR! jag och matilda satt bara och stirra på varandra. tur att han inte skrek det till oss iallafall.
man lär sig alltid något och härmed vet jag att även killar har pms!
andra saken började redan i lördags då vi var på väg till hässelby. när vi satt inne på ett ställe och väntade på bussen så kom en kille fram som var äckligt full och ful. vi bad honom gå och det gjorde han. när vi sedan satt på bussen gick han också på den och han ställde sig brevid oss. det kändes lite konstigt, men han skulle väl någonstans tänkte vi. tur att någre dt satt på bussen och fick med honom dit dem skulle(han kom inte in eftersom han var 25). men idag fick vi reda på att hans egentliga plan var att följa efter oss och det hade han sagt till dem där grabbarna. fyfyfy. inte okej.

om du orkat läsa såhär långt så är du antagligen intresserad av det mesta så då kan jag passa på och berätta hur man märker att man bor på landet(trosa):
1. Det luktar koskit när man åker förbi några åkrar på väg hem från träningen.
2. I lokaltidningen skriver dem om ett misstänkt igelkottsmord.
3. Första anslutningen från stockholm till trosa på söndagar går 07.42...

nu var jag faktiskt klar. jag hoppas att även johanna är nöjd med kvällens uppdatering! :)

anna johansson ....


nu du frida

jag har kommit på varför jag äter så segt! du har antagligen inte sett min mamma äta, omg*3. jag satt och vänta på henne för hon prata i telefon och hon var tvungen att prata med mig efter det. jag höll på att bli galen till slut. hon tar över världsrekordet.
att jag åt ap snabbt gjorde nog att det kändes mycke längre också. när jag har tränat bli tallriken slickad snabbare än blixten. mat är bäst efter träning!

anna johansson ....


innebandy lite kanske

jag trodde att någon hade hackat min facebook nu också, men det kan underlätta att läsa. det var underhållning av sidan eller något liknande.
men seriöst, som sarah sa:
vad tusan gjorde man innan facebook egentligen?
jo någon satt och spelade data spel som hennes mamma köpte åt henne
en annan stalkade bdb
och jag hade ett liv...

träningen gick rätt bra. skönt att jag kan spela, men jag vill att det ska bli bra någon gång också!

jag har en big new också!!!!
12 nyförvärv till Trosa Edanö IBK Devils till denna säsong. typ ett halft lag.
DET ÄR RUULIGT! :)

anna johansson ....


jag borde bara sova

Två dagars utbildning, CHECK! Bul2an är nu kirrad. skönt som tusan!
Men tufft var det. inte för att det var svårt eller så, utan för att jag var tvungen att hålla mig vaken. det var en sisådär bra idé att sova lite och sen lyssna på föreläsning och så. men det visste jag ju.
1 timmes sömn fick jag i natt. det enda som behövs, elleer?

Matchen blev inställd igår så vi fick lite mer tid på oss innan vi skulle dra till stockholm. eller stockholm vet jag inte ens om man kan kalla det. hässelby måste ligga i norrland, minst!
american party vare som gällde. egde på beerpong, that's for sure!
jag vet inte vad jag ska skriva mer. jag fryser är hungrig och är för trött så jag inte ens vet om jag är trött längre. jag hade faktiskt tänkt sova på bussen hem imorse, men så satt en liten sofie på samma buss så ingen sömn fick jag! jag ska inte klaga, jag har haft kul!

anna johansson ....


jag bara slösar massa pengar

idag har jag köpt grejer. inte så många saker, men tillräckligt för att jag ska bli helt slut.
det jag kom över var:

  • Ett par byxor
  • Två par skor
  • Nagellack
  • Present
  • Hudcreme
  • och så var jag snäll och bytte lite grejer åt min syster

Min tränare ringde mig när jag var på väg hem och sa att matchen imorgon är inställd pga. alla dommare i sörmland är på utbildning. snyggt gjort förbundet. jag tycker väl att man kanske kan ta reda på det tidigare än dagen innan!
Men nu får jag och Mandisen lite mer tid på oss imorgon. Skönt det, så slipper jag åka helt rödmosig. :)
Snart kommer hon också, kan hänga lite och ge henne hennes 100år sena födelsedagspresent. jag måste kolla vad jag ska ha för kläder imorgon också.. American party... hm. om någon har ett tips så kan ni ju skriva typ NU, tack!

Död efter helgen, yees!

anna johansson ....


jag har verkligen ingen lust att gå upp

jag vill bara sdmna om igen, men så blir det icke.
jag upptäckte nyss att jag har ett ruskigt snyggt blåmärke på vaden också. nice.

nu blir det fullt upp hela helgen. jag kommer vara helt slut på måndag. jajaja
man lever bara en gång :)

anna johansson ....


min vän har blivit matte

och hur gullig är inte elvis?
åh åh åh
jag vill också.
puppy eyes or whaat!


jag glömde nog säga att det är FIA som plutten bor hos!

anna johansson ....


to do list

  • käka klart min egenlagade korvstroganoff. mmmh, blod<3
  • slänga av mig träningskläderna och duscha jete varmt! (skönt eftersom emma verkar tro att det är hawaii här i trosa och öppnar alla fönster!)
  • krypa ner i min ap sköna säng med mitt duntäcke!
    sätta på en film eftersom jag är hemma från träningen så tidigt idag.
  • kaanske kolla igenom sista matte talet, samhällskunskapen och svenskan. det är bara jobbigt att plugga på söndagar!
  • och sist men inte minst berätta om min sjukt sköna dröm jag hade i natt:
    det började med att jag var fast i en mörk lägenhet. jag visste inte vart jag skulle, men bråttom hade jag minsann och jag var tvungen att komma därifrån. jag hittade en yxa och högg sönder dörren tills jag lyckades ta mig ut. jag sprang ut till en stor väg där beatrice stod och väntade på en buss. jag gjorde henne sällskap, men bussen kom aldrig. vi trodde att vi stod på fel ställe så vi gick en bit. sen såg vi en brandbil och jag var som en actionhjälte.. jag lånade/snodde brandbilen! bea fick dock köra. he he. hur som helst så kom vi mot hedebyhallen och jag kom på att det var dit jag hade bråttom, men det var för sent för att stanna så vi åkte till station och dumpa "bilen" där. vi mötte några coola dudes och någon galen kille som var besatt... i like my dreams

    tiden går fort nu och snart är det dags. jag längtar
  • anna johansson ....


    haatare

    när allt försvinner
    nu hinner jag ju inteeee

    anna johansson ....


    duktig hand

    jag kunde träääna!!!
    glad gånger tre, yes! nu blir det att fortsätta knapra meducin och köra lugnt på morgondagens pass.
    handske/handskar är nu kirrade till lördag. gr8. snyggt, eeeeller...
    jag är glad igen, för nu vet jag att det skulle funka att köra!

    sova lite snart. har lust att slänga på en film, men då kommer jag somna alldeles för sent och det är inte okej.
    nya, väldigt ansvarsfulla anna är i farten. sova tidigt och gå upp tidigt är bra! även att sova middag när man har tid. he he

    imorgon är det tveksamt om jag hinner hem innan träningen, kanske för att hämta väskan. stressigt liv. men snart är det helg igen. men vila ut kommer jag knappast göra. pju, orkar knappt tänka på hur trött jag kommer bli. på söndag kväll kommer jag vara okontaktbar, för då kommer jag sova djupare än djupast!

    anna johansson ....


    butterfly

    idag blev jag blöt, men nu är jag torr och har vågigt hår. om 1h och 42minuter så startar träningen och jag kommer vara överlycklig om jag kommer kunna träna! wihuu
    jag skulle behöva sova lite middag också, men det hinner jag inte med idag. :(

    och det är väl rätt okej skönt att ha någon hemma som lagar mat åt en.

    anna johansson ....


    nu är jag igång igen!

    Jag har ätit goood sallad och duschat. Nu ligger jag i sängen och slappar. Det förtjänar jag, för jag har varit ute och sprungit! Tro det eller ej, men det gick helt okej. Det blev långnäs runt. Otränad är jag och lite smått korkad också. Det är bara upplyst halva vägen och det höll på att bli mörkt när jag var ute. Sedan tyckte jag att det var en lysande idé att ta en bit i ett skogsparti, hehe. det var kolsvart och halkigt eftersom det regnat. smarty girl...
    Men nu ska jag hur som helst skärpa mig och komma igång igen. Imorgon bitti ska jag upp klockan 6 för att gå ut och springa med min numera duktiga mamma!

    Pappa sa igår att killen han tatuerat sig var jätte duktig, men jag tänkte inte mycket mer på det. Idag fick jag reda på att han är en känd tatuerare från Argentina och är ute på världsturné så pappa hade tur som fick en tid hos honom. Lite coolt faktiskt tycker jag.

    Jag måste hälsa till Veronica också, TJA!

    goodnight stalkers! :D

    anna johansson ....


    morgonpigg

    åh vad trevligt det är att gå upp kvart i sex. det är också kul att det regnar till och från. sverige väder<3
    idag börjar dem vanliga lektionerna. back on track. hoppas att det här året kommer gå fort, men inte för fort.
    blö vad jag har blivit gammal. nu går jag mitt 12e år i skolan. kärring varning!
    upp och borsta gaddarna nu. sen vandra till bussen.

    c'ya

    anna johansson ....


    information du inte vill gå miste om

    Nu har det skett grejer må jag lova!
    Jag var hos farbror doktorn idag och det visade sig att jag fått en liten infektion ändå. Nu blir det penicilin i 10 dagar, MEN jag kommer få spela matchen på lördag!! (vore bra om svullnaden gick ner lite) Det var iallafall lugnt med senor, muskler osv..

    Sen har det skett en till stor sak idag. Papi tatuerade sig!! Han gjorde Yoshan på armen. Lägger upp en bättre bild om ett tag när det blivit lite bättre!


    tre gånger om dagen i tio dagar


    Stenhård farsa!!

    anna johansson ....


    en dag, men inte idag


    the black guy och mr.himer


    jag insåg också att det är sjukt många äckliga, bajsande fåglar under taket på perrongen
    .

    anna johansson ....


    kära vänner

    här sitter jag i klassrummet och har just fått en egen speciell genomgång av ewa tiger.
    jätte trevligt har vi haft i 25 minuter. men frågan är vart alla mina vänner är. hahaha
    det här blir en rolig dag!

    anna johansson ....


    jag sprang snabbt

    det är skönt att ha gott om tid. nu kan jag äta massa frukost utan att behöva stressa. 07.27, yes.
    jag hade tänkt ha långbyxor på mig idag, men det är redan blå himmel och skinande sol. what to do..

    i natt tog det väldigt lång tid innan jag kunde somna. att jag sovit flera timmar på dagen var nog en orsak. det är jobbigt att man ska börja tänka så mycket precis när man ska sova också, för då kan man aldrig sluta.
    vaken på natten och drömmer på dagen

    time for school. facebook lektion hela dagen idag eller vado.............

    anna johansson ....


    jag måste få det sagt snart..........

    just nu orkar jag inte med mig själv.
    att jag ska upp snart igen gör inte saken bättre.
    hatar att vara negativ, men det måste man väl få vara ibland. ibland får inte bli för ofta bara.
    just nu ogillar jag att du ens finns. du förstör för mig omedvetet.
    delete, delete, delete. snart är du borta - föralltid

    knaaas att flera frågat om jag ska börja på enskilda igen. jag står tydligen med i deras klasslista igen.
    they wish!

    anna johansson ....


    hallå där kött och blåbär

    det finns en sak som slår allt. det är till och med bättre än aaaalla killar på denna jord.
    mammas köttfärssås!<3 jag kommer aldrig tröttna

    anna johansson ....


    jag orkar faktiskt inteee

    jag ska troligtvis till farbror doktorn imorgon :(

    anna johansson ....


    Vaken om natten och drömmer på dagen


    Håll i mig och släpp aldrig taget
    Tänk om jag faktiskt gick av

    anna johansson ....


    jag blir så dum av dig

    idag var det föreningarnas dag och vi i damlaget var tvugna att hänga där. det var inte så värst jobbigt.
    testa att skjuta lite... gjorde ont... sköt som ett cp istället... gick inte så bra..
    sen vart jag utnämnd till bäst idag. anledningen var att jag "lagade" mammas bil. hon har haft problem i flera månader, men nu är det löst. och det var min förtjänst. woho

    skadeglädje är den enda sanna glädjen. ibland också när man själv är offret. hehe
    jag är lite bekymrad också, handen är icke bra och det är bara 6 dagar kvar nu! ajsingen

    jag måste sluta svära så mycket också. det borde finnas något annat sätt att ta ut sin illska på än att säga fula ord...

    det kommer komma ut ap schyssta bilder på mig på internet. ni bör bli rädda..........

    jag väntar till rätt tillfälle, sen släpper jag bomben

    anna johansson ....


    konstigt väder i sverigeee

    nyss var det solsken igen
    sen hör man ett barnskrik en bit bort. någon sekund senare kommer världens omgång med hagel. det var över på ett par sekunder igen.. hm
    kommer det snö snart också?

    anna johansson ....


    inga konstigheter

    viva la vida
    so why do i even care?

    anna johansson ....


    lite läskigt

    jag brukar inte vara så rädd längre, men det är obehagligt när det kommer nära.
    blixten och åskan kom samtidigt alldeles nyss och man hörde hur blixten slog ner i närheten. usch
    tur att jag inte är själv hemma nu!
    jag vet att jag är väldigt smart som sitter vid datorn nu, men det är bara modemet som inte är avstängt nu.
    ciao jao

    anna johansson ....


    är du rädd för mig?

    man skulle nästan kunna tro det

    anna johansson ....


    man blir trött av att gå i skolan

    jag har fått mycket gjort idag och det känns bra!
    det är toppen att jag fortfarande är 17 också eftersom att alla ska ut ikväll.
    jag har iallafall spelat fotboll! woho.
    imorgon ska jag testa på en löprunda. jag kommer känna mig mega löjlig om det inte kommer gå.
    men på lördag... då måste det vara bra, av fler anledningar (y)
    3 månader idag coola dudes

    anna johansson ....


    kom ihåg

    • puerto rico
    • angelica
    • mer ställen

    anna johansson ....


    3 månader och 1 dag

    idag ogillar jag datorn och internets samarbete. det går inte så bra direkt.
    idag var också första dagen i skolan. 15 minuter var vi där. skulle kunna vart onödigt, men jag och mina coola dudes var på stan efter och införskaddade lite nödvändiga skolprylar.
    eftersom jag inte hittat något bra kalender så har jag bestämt mig för att beställa och designa min egna på internet. det blir niiice. bra sida faktiskt: http://www.personligalmanacka.se/

    sen måste jag lägga upp bilder på söta shakira!

    gosig


    fick nästan med katten på bilden. hon ville inte vara still, men hon sitter vid min hals iallafall...

    anna johansson ....


    score

    √ jag har glömt berätta att jag har dödat 9 getingar idag. tyrann!

    anna johansson ....


    jag måste sluta vänta på framtiden

    punkt slut.

    anna johansson ....


    smakprov


    i måndags vare nice


    köttbullen igår

    anna johansson ....


    mina banditer <3


    nu har jag payat 10000kr, elleeeeer?

    anna johansson ....


    tjena kexet

    Nu känner jag mig duktig och ansvarsfull. Jag har tagit reda på viktig info, blivit "gängledare" och skrivit ett mail till klubbens ledarmot. Mhmmm, duktigt va!?
    Jag käkar marie kex också, rätt gott...
    School tomorrow. Det kommer kännas lite konstigt.
    Nu ska jag se till att mina fingrar inte ser ut som tomater längre. Imorgon ska vi fixa om igen. kanske ta bort stripesen, läskigt. peppar peppar ta i trä att det läker fint!

    nu måste jag kolla tåg för imorgon och sånna saker.

    shit, skolan börjar imorgon och sommarlovet är slut

    anna johansson ....


    nu är mitt sommarlov slut.

    nu får pengarna rulla in från andra håll!

    mina kära läsare, vill ni veta en sak?
    ..
    ..
    ännu en vän ska flytta ifrån mig
    ..
    ..
    visserligen har människan redan flyttat, men har sitt andra hem här. hade eller har...
    det blir bara lite jobbigare när man inte längre kan gå. jag få väl cykla istället.................

    det känns verkligen som att det är min tur snart, men nu är det mindre än 10 månader kvar till friheten. akta er då

    ingen riktig idé att byta om till träningen. skit.

    anna johansson ....


    klantarsle

    jag gillar inte att skriva svordomar i bloggen, men:
    BRITTAS FULA JÄVLA BITTER FITTA VAD ONT JAG HAR I HANDLEDEN!
    hjhvgjbvkjbjbkhb
    jag orkar inte med det häääär. jag avlider om det är något mer. jag orkar inte
    nu ska jag sove med det här också, hur fan ska det ska till!?
    jag kanske borde ha sett det som en förvarning när handleden svullna "utan" anledning.
    mamma ska väcka mig imorgon bitti, då får vi se... en sista arbetsdag på sommarlovet eller tycka synd om mig själv dag? hm.
    om du ändå vore här...

    i'm not a queen, for the moment.

    anna johansson ....


    i did it

    jag jobbade 8 hela timmar idag. jag kände mig som en latmask. trots det överansträngde jag handen. det resulterade i en svullen hand. snygga feta fingrar och handled. esch, jag körde på ändå. 8h imorgon med. men det är ju inga problem. ELLER? jag vill fan inte ha någon infektion och definitivt inte ett fult ärr för resten av mitt liv.
    bild kommer sen.

    en stor fet blöt kyss

    anna johansson ....


    det går ju nästan bra nu

    nu har vi plåstrat om för 2a gången. nu ska vi vänta tills slutet av veckan innan vi gör om det.
    det ska nog inte vara någon sena som är av men det läskiga är att jag inte kunde röra på tummen när jag försökte. obehaglig känsla faktiskt. anledningen till det är antagligen att det är så pass svullet. typ sumo... schnyggt!
    imorgon ska jag jobba. vi får se hur det går. :) hehe

    jag vill ha en gerard butler!

    anna johansson ....


    p.s. guess what

    jag hade verkligen missat en toppen film!
    mina problem är så små att dem inte ens räknas som problem...
    p.s. i love you

    anna johansson ....


    hallon och grädde

    jag är glad att jag kan sova länge på morgonen/dagen igen. lagom passande till skolan börjar.. hm.
    såg nya schemat igår också. halft bra. jag ska nog överleva...
    nu ska jag fortsätta min kamp med att klä på mig. sedan cykla iväg och ha en bra sista ledig dag på sommarlovet.

    jag ogillar när man har ångest när man vaknar för att man har haft en för bra dröm.
    ge mig bara allt jag vill ha så är problemet löst! :)

    anna johansson ....


    spammad

    jag har lärt mig:
    -duscha med en hand
    -cykla med en hand
    -klä på mig med en hand
    -sova med en hand
    -äta med en hand
    -öppna burkar med en hand(!!!)
    onödig vända tycker jag. nu kommer jag inte kunna träna ordentligt imorgon, får köra fysen bara.. pero es mejor que nada

    wherever you are - i'm fine.

    anna johansson ....


    handikappad ungjävel

    jag vaknade med massor av stora myggbett på vänsterbenet. jag kliade tillbaka och insåg att jag också fått ett bromsbett/getingstick på fotleden. det är inte så skönt att komma åt.
    bara massa dåliga saker med gårdagen tydligen...
    men idag var jag hos sjuksköterskan och gjorde om handen lite. nu har jag bara stripsen och ett feting plåster, men får icke röra tummen. det vill jag inte heller. för då spricker allt, splaaaaaash, majs.
    nu ska jag kolla på ice age 3. bättre sent än aldrig, aaaight? :)

    sjung

    anna johansson ....


    inte min dag

    fredagen den 13onde = BULLSHIT
    lördagen den 14onde = min nya mardröm
    mitt hotmail konto blev just hackat, igen :) :)
    tur i oturen att det går att ordna lätt

    anna johansson ....


    så jävla skön...t

    min allra sista dag hemma själv. jag tänkte vara duktig och laga ordentlig mat, korvstroganoff. jag hade handlat allt och fyllt upp kylskåpet inför päronens hemkomst. frida hängde lite här också.
    jag börja hacka lök och berättade om att jag inte fick röra pappas knivar samtidigt som jag hackade så fint.
    sen ville jag bara ha lite mer, men det blev lite anna-hand istället för löken. jag vet inte vad som hände riktigt. jag såg bara ett 3-4cm långt snitt. det började blöda så jag satte på vattnet på en gång och börja spola. då delade sig huden också och då såg jag hu djupt det var. onice. man kände hur huden särade också. MYSPYS


    det var lite krångligt att få på sig tjocktröjan, men så sprang jag till orrmosarna för jag hade sett att a-k och janne var där. som tur var så var dem kvar.
    hon kirrade ett sånt här snyggt paket:



    ps. jobb imorgon. ds

    anna johansson ....


    i en låda

    sommaren 2010:



    sabba fridas coola bild


    fick med kusiner under regnbågen


    lyckades hålla mig helt torr


    kapa en geting på mitten


    haft riktigt kul i nyköping. akta vältande soptunnan!!

    såg gustav

    anna johansson ....


    trevlig natt

    först låg bebisen vid fötterna sen kände jag att någon kom krypandes upp.
    la sig brevid mig och började andas på mig.
    sen pussa på mig. det var rätt mysigt faktiskt.
    men sen fick jag nog och slängde ut kattungen...

    anna johansson ....


    jag flyger runt

    mini fling eller rejäl bling

    anna johansson ....


    hon är så jävla trött, men jag är alltid på

    bloggdrottningarna sitter ca 30cm ifrån varandra och skriver på annas coola datorer. bordet bara skakar för det skrivs så himla mycket. elleeer?
    jag orkar inte skriva så långt eftersom att jag är väldigt mätt på god mat. bra att man kan få någolunda bra mat när man är själv iallafall. lite läskigt är det också när man hör ljud från undervåningen och man måste gå och kolla efter. men cool som jag är så gör jag det utan problem....
    men snart är detta över. lite skönt faktiskt.

    en sak är så jävla sant. alla bara flyttar ifrån mig. du som läser det här vet nog någon eller så är du en utav dem. men det är inte bara 1 eller 2. det är flera och det är inte okej,
    bara så ni vet

    that don't kill me can only make me stronger

    VÄSTERLJUNG NU IMPULS ELLLLEER?

    anna johansson ....


    I know that's what you want me to do

    snart ska jag vara duktig och gå och köpa maaaaassa mat. jag är rätt ansvarsfull faktiskt.
    så ansvarsfull att jag förstår att "min vän" borde tänka efter vad denne människa skriver på sin blogg. hm hm hm. för det finns folk som läser.
    idag är jag glad också, det är fint väder på min sista lediga dag.
    och nu ska jag bara klaga lite som alla andra: skolan börjar om 6 dagar. fy farao vad sommarlovet har gått åt ingenting förutom jobb.. (känns det som iallafall)

    and I have no choice cause I won't say goodbye anymore

    anna johansson ....


    sleepyhead

    jag orkar faktiskt inte lägga upp bilder här också. facebook får räcka, för nu.
    kanske fixare om jag har lust någon dag.
    men nu ska jag sova, själv. det var ett par dagar sen sist...

    anna johansson ....


    jag blev lurad till nyköping

    det har varit ett par knäppa dagar. jag har varit lite här och där och nu är jag ledig, såååå skönt!
    i tisdags vare stockholm. igår träffade jag marty ett tag också. hon tvingade mig att stanna kvar i turrestan. hmmm.
    emma for till göteborg idag så det är lite.. ensamt.

    iallafall så låg jag och sov middag igår och blev väckt av två mongon som ringde och sa att jag skulle med till nyköping. jag fick springa runt och packa lite grejer. 15 minuter senare kom dem och vi gick till bussen.
    när vi åkt halvvägs berättar dem att vattnet var avstängt i hela huset och att vi inte kommer kunna använda det förens torsdag(idag). jag hade sagt till dem att jag var tvungen att duscha direkt när vi kom fram...
    men som tur var så hade vi alla badkläder med oss så vi drog mot sunlight på kvällen. vi badade bubbelpool och hade det jätte mysigt. roligt var det också (he he).
    sedan gick vi hela vägen till öster eftersom fisen cykel blivit snodd och vi fått skjuts dit.
    när vi kom hem kom en till buse och vi tog det rätt lugnt, kollade på film och spelade tecknet.
    i natt sov jag många timmar och nu lever jag igen. jag och ett random drar hem till trosa om ett par timmar sen blir det fys i hölö, skön..t.


    LOVE IS WICKED

    anna johansson ....


    endast 8 dagar kvar

    just nu orkar jag verkligen inte med min syster. vi möts bara i dörren och då har hon på sin mina saker, det gåår tydligen inte att ringa och fråga om lov. inne i huset sr det ut som ett bombnedslag. jag får väl städa undan efter henne ännu en gång... jag känner mig som mamma, städar direkt när jag är ledig.
    och det här skulle vara min längsta ledighet på hela sommarlövet och jag är på väg att ta bort det, men jag måste fundera. jag måste också få vara ledig och vila.

    en ny kjol och nya byxor inhandlades idag också. inte illa pinkat. nu ska jag sova ikapp några timmar. det kan behövas, he he.

    anna johansson ....


    när anna är glad är alla glada

    1,2,3 dagar ledigt nu! omggg.
    jag ligger i sängen och segar innan jag ska hoppa in i duschen. det finns en anledning till varför jag inte gör det nu istället.. jag läste nämnligen "min väns" blogg nyss och såg att människan inte alls var på väg hit som var sagt. så skyll dig själv. du kommer få vänta på mig en evighet, precis som jag gör på dig nu. oj vad jag är ondskefull. så rätt av mig!!
    jag älskar att sluta när andra börjar.

    <3
    (drömmen i natt var verkligen grym!)

    anna johansson ....


    jag har nog aldrig haft en så verklig dröm

    jag har sovit många timmat i natt. men vaknade vid 2 någon gång av att jag glömt stänga av datorn. ajabaja.
    nu sitter jag vid köksbordet och äter världens godaste mûsli och dricker nyponsoppa, mumma! sista dagen innan min mini-semester idag. sedan är jag ledig äääända tills på fredag!!!
    det känns lagom roligt att räkna ner till skolstart. nu är vi nere i 9. inte okej.

    mjölk är as gott och de gör mig as stark, för idag har jag ont nästan överrallt. men det är nice. snart är jag fit for fight igen.

    dooooh

    anna johansson ....


    jag är egentligen inte här

    det är alltid lika härligt att vakna av att man snarkar!
    jag tog en liten tuppis innan träningen. när jag vaknade var min vän borta. men det visade sig att människan bara hade gått ner och tagit ett av alla tusen wienerbröd och druckit nyponsoppa till.
    nice
    träningen gick okej. det blir bättre senare när jag inte är så klen längre!
    jag har nog glömt berätta att vi drar till stooooorstan imorgon. det blir inte lugnt, den saken är säker!

    anna johansson ....


    endast ett samtal bort

    ja så billiga är mina bitches. sen kommer dem på momangen.
    det könns weird att vara hemma såhär dags föresten.. ett par timmar sen äre trääääääääning!!
    bom bom pang

    anna johansson ....


    hästsvansen

    jag vill gärna sova lite längre, tack.
    8 sidor är redan kirrade. så nu är det bara att fortsätta.
    jsg blir lite arg på mig själv, det är orättvist och jag orkar inte. men jag är inte bitter. jag ska bara jobba 7h idag. det kommer gå fort.
    borsta gaddarna sedan ska jag dra på regnjackan och bege mig. schnize va.
    just nu har jag lust att få det ogjort. men det går nog över snart

    anna johansson ....


    det är lite läskigt faktiskt

    test på vuxenlivet antar jag..
    det ser bedrövligt ut på mitt rum och inte tar jag tag i det - för jag har inte tid. jag kanske ska ta och städa efter jobbet imorgon och innan TRÄNINGEN. huuur underbart är inte det? TRÄNING. åh vad jag har längtat.
    jag längtar efter många saker. men denna helg har det återigen bevisats att det inte spelar någon roll om jag är 18 eller inte, man kan ha roligt iallafall. ehe.

    vet ni vad jag ska göra nu?
    jag ska börja fylla min nyinköpta dagbok med en jävla massa hemligheter. jag kommer le när jag är gammal :)

    puss
    det är rätt bra nu

    anna johansson ....


    oj

    vilken helg det har varit!
    kom hem imorse, då var det bara att duscha och byta om för jobb.
    det kan inte bli för mycket med er.
    vilka jävla kompisar man har! g-rymmma

    anna johansson ....


    you will never find someone like me

    anna johansson ....


    jejeje

    bada badkar är aldrig fel men det här var bäst. hahahahah
    ALLA bilder ska inte upp

    anna johansson ....


    beatrice sofia och anna gör det igen, leeegender

    trevligt att träffa sin förra idrottslärare, he he he

    (alla bilder ska upp, speciellt krossa föremål!)

    anna johansson ....


    det är mycket skönare


    vart fan är fläkten?! jag berättar inte förens jag fått fläkten


    jag kan inte rå för att jag är för snygg


    alla gillar b-rudar


    kom igen kom igen

    anna johansson ....


    mh vad söta


    mh mh mh
    du/ni älskar oss
    ingen har koll på oss

    anna johansson ....


    något jag gillar

    allt har sin baksida. som älsklingsannanas gör att det börjar svida i mungiporna om man äter för mycket och man blir mätt på 3 sekunder.men det är så fruktansvärt gott. något jag verkligen rekomdenerar är b&j's jamaican me crazy! Den är så sjukt god. Det är som sorbet med annanas och pasionsfrukt och det är småbitar i och det gillar jag!

    det börjar svida lite i munnen nu, ajsingen
    det kan visst bli för mycket av det goda

    jag:

    anna johansson ....


    snart vet ni allt om mig

    Nämn något som gjorde dig glad igår – En komplimang från en vän.
    Det sista du sa högt – Schysst, jag slipper göra allt.
    Vad har du i din jackficka just nu - Jag använder ingen jacka nu så jag vet inte, eller har tuggummi i en vet jag.
    Vad var det senaste du åt – Pannbiffar, potatis och sås.
    Vad var det senaste du köpte – Ett jätte fint armband.
    Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon - Jag är ateist.
    Vad är det för väder hos dig nu – Mysig solnedgång.
    Drömmer du mardrömmar - Ja, men många bra också.
    Vem ringde du senast? - Jörgen.
    Vad står det på ditt 33:e mottagna sms? - Men bara slänga ut dom.
    Hur mycket pengar har du? - Duger i krig…
    Favoritlåt just nu: -  Happy - NeverShoutNever
    Vad gör dig glad just nu: - Folk som ser till att jag bara tänker positivt.
    Vad ska du göra härnäst: - Glida runt på internet.
    Vem vet mest om dig? - Mina närmsta vänner och antagligen min familj.
    Vem vet du mest om? – Innan vi kom långt ifrån varandra, Sofia. Nu, Frida.

    Vem berättar du allt för? - Dem som jag litar på och vet kan bevara hemligheter.
    Höger eller vänsterhänt: Höger förstås.
    Humör just nu: - Nollställd och fundersam.
    Kläder just nu: - Trosor och tröja.
    Sommarplaner: - Sommaren är snart slut, men jobba mer. Kaanske resa.
    Hur många kuddar sover du med: - Endast 2.
    Spelar du något instrument: - ”Jag kanske kan spela lite tvärflöjt.” (Kan spanien på piano också!)
    Morgon eller nattmänniska: - Nattmänniska, jobbigt men sant.
    Är du kittlig: - Ibland mer än andra gånger.
    Snarkar du: - Det händer, men nu var det ett tag sen = :D :D :D

    Äckligaste insekten: - TVESTJÄRT, ryser av bara tanken.
    Längtar du mest efter just nu: - Allt jag inte kan få, min födelsedag och framtiden.

    anna johansson ....


    Väx upp, skaffa ett liv, fixa ett annat tidsfördriv


    känner mig så träffad, ohno :(

    anna johansson ....


    you don't have to look up at the stars

    anna johansson ....


    grillkväll med tha gang


    soffi steffi soffi emmi


    en stycken ida


    tjusigt va? hamburgaren med...


    tobbe, snygg fejja johanna, snygg fejja sofia, steffi

    vad säger man? tufftuff-a

    anna johansson ....


    join the circus

    några dagar sen, men här kommer dem grymma bilderna!:


    visst vart det en bra bild på rasmus och yohanna!? :D


    schyssta poser


    redo att köra


    eminema är på g


    när inga flickor ser på


    skaka rumpaa


    vem är vem


    sexigaaaa


    sött

    anna johansson ....


    nu är jag trött och nöjd

    jag letade fram lite gamla foton och började fixa med mitt nya fotoalbum. det blev rätt bra och nu väntar jag bara tills skrivaren funkar igen så jag kan börja fylla "boken" med massa minnen!
    :


    vad tycks om mina nya tröjor föresten!? En efterlängtad TROSA hood och en steencool t-shirt som syns extremt mycket! :)

    anna johansson ....


    nu har jag krav på mig

    jag måste leverera, för jag har lovat besökare att snygga bilder ska upp.
    så jag ska snart lägga in dem på datorn.

    jag kan också berätta att jag hittade lite saker på stan idag. inte så värst mycke kläder. men bra saker, som bla. en dagbok och en fotobok. allt för framtiden!
    så akta er, gör inga drastiska saker i min närhet. för det kommer jag minnas för evigt. ;)

    anna johansson ....


    morgonfrillan talar

    så utomordentligt trevligt att jag ska gå upp nu. kockan är ju trots allt bara 08.34.
    från och med idag blir det läskigt, men jag kan tyvärr inte berätta varför.

    upp och hoppa, skutta in i duschen gummibjörn

    anna johansson ....


    du frågar - jag svarar

    1. Jag har insett att min senaste kyss – Var nice.
    2. Jag lyssnar på – Sex & the city som går på tvn.
    3. Jag pratar med – Coola dudes på msn.
    4. Jag älskar/tycker om – När allt flyter på och jag får precis som jag vill.
    5. Min bästa vän är – Frida, Beatrice och Sofia – over and out.
    6. Min första riktiga kyss – Var väldigt ostadig.  
    7. Jag avskyr när folk frågar – Är du sur eller?
    8. Kärlek är – Någonting som gör en knäpp i bollen.
    9. Någonstanstänker någon på – Mig och det vet jag.
    10. Jag kommer alltid att – Tänka alldeles för mycket.
    11. Jag är hemligt förälskad i - dig
    12. Sist jag grät var – För ett par dagar sen. 
    13. Min mobiltelefon är – En skadad samsung.
    14. När jag vaknar på morgonen – Kan jag oftast inte somna om igen.
    15. Innan jag går och lägger mig – Tänker jag hur många timmars sömn jag kommer få.
    16. Just nu tänker jag på – Att jag är en bad bad girl som inte tränar ordentligt..
    17. Bebisar – Är galet söta.
    18. Idag har jag – Jobbat nio timmar.
    19. I kväll ska jag – Äta lite mer mentos.
    20. I morgon kommer jag – Gå upp rätt tidigt och sedan åka till stockholm och förhoppningsvis hitta maaaaassa kläder och andra roliga grejer!
    21. Jag vill verkligen – Vara glad dygnet runt 7 dagar i veckan, 52 veckor om året.
    22. Just nu känner jag att – Det kan vara rätt kul att skriva saker som det här.

    anna johansson ....


    how to överraska din mor

    kom hem med en fet låda bakpotatis.
    den funkar, jag körde på den idag :)
    ledig imorgon, stockholm kanske!? känns som att jag är där varje gång jag är ledig...
    men på kvällen blire mölnbo YES............................. .. . ....
    nu ska jag äta upp min skaldjurssoppa.
    ciao

    anna johansson ....


    off to work

    jobb idag och ledig imorgon = skönt!
    jag drömde en konstig dröm i natt och när jag "vaknade" hade jag tappat tänder. usch, jag vill aldrig mer se mig så ful. det betyder tydligen att: Det kommer en positiv förändring.
    det vore väl inte helt fel
    det kommer bli off

    anna johansson ....


    jag lackar bulle

    rubriken var nyss: spännande jag är!
    men så kände ju jävla skit internet för att stänga av sig preics när jag skulle skriva! och jag veet hur ointressant det är att läsa om folk som måste skriva om sina stackarns inlägg. latmaskar. men det är lite jobbigt faktiskt..
    ska försöka börja om nu.:
    för det första så måste jag berätta hur sjukt sexig jag är just nu.. det är verkligen spännande att rensa garerober. jag hittade bla. min gamla vän svampbob och otroligt nog så levde han. han måste nog vara 5år nu, helt sjukt att han fortfarande är i liv...
    sedan hittade jag presenten som jag fick av bea i julklapp! hahah hjälp säger jag bara.
    det är en sexig korsett och jag vart ju såklart tvungen att testa den, så nu sitter jag här med den på..
    jag rekomenderar alla att köpa en sådan, man känner sig som en helt annan människa, typ som en ....skådis.

    nu till helt andra bullar: när jag hade börjat dra ur alla saker ur garderobem kom tilde och våldsgästade mig.
    det första hon sa när hon kom in i rummet var: anna, det är jätte jätte stökigt här!
    haha nehe!?
    sen babblade hon på i tusen år medans hon låg och krålade på golvet. jag lyssnade lite halft eftersom 90% av allt hon säger inte intresserar mig över huvud taget. men sedan sa hon två saker helt plötsligt, hon hade nog verkligen tänkt ordentligt..
    det hon sa var:
    "Jag önskar faktiskt att jag vore en bra tjej som inte ville stöka nej"
    och
    "Jag vill inte vara någon tjatmaja, men ibland blir jag arg."
    haha tjejen är 4bast... hon öoonade verkligen upp sig för mig.

    det finns några bra saker med denna kväll iallafall:
    -jag har haft kul.
    -jag har skrattat mer än på länge.
    -fint i garderoben trots att det fortfarande är proppat och jag slängt saker.
    -mamma och pappa förstod att jag behöver en stärre garderob! (passande nu när emma ska flytta) uuh det har ni inte missat va? ;)

    anna johansson ....


    tack bea

    jag har så jävla snygga sträck på låren och rumpan efter piskan.
    .
    äter du efterrätt föresten? det kanske låter gott!

    puss

    anna johansson ....


    ruta 1

    jag är inte glad för din skull och inte för min. men jag vet inte varför.

    anna johansson ....


    det finns mycket att skriva om

    jag har inte riktigt hunnit sitta vid datorn på 2 dagar nu. det är nog lika bra det.
    så vad har jag gjort? hm. jobbat och jobbat och varit ledig.
    .
    igår hade yohanna sitt 18års party - join the circus.
    det vart en riktigt bra kväll, synd bara att folk ska vara så jävla coola och bråka (h)
    jag och marty kom inte längre än till vagnhärad så där sov vi - hos lindberg.
    jag vaknade tidigt(nehe) och fick upp martina och oscar hade inte ens somnat så vi gick ut och badade. jag fick reda på att jag skulle till stockholm senare, så dit åkte jag. jag kom precis hem och vi hann med att shoppa lite. sedan bio och mys.
    det ska gå bra nu.
    upp tidigt imorgon och jobba = sluta tidigt. då kanske jag får tid för att städa lite och rensa garderoben. ellllleer?
    tur att man kollar schemat innan man lägger sig. jag börjar tydligen inte förens 12. jag hade nog tänkt lite fel...

    anna johansson ....


    RSS 2.0