trött tjej

Ännu en vecka har startat och snart är måndagen borta. Dagen har varit ganska bra. Jag blev klar med mitt projekt i multimedian och dagen har varit rätt så slapp.
Jag drog förbi stan innan jag åkte hem och köpte en ny linda till min klubba, men smart som jag är så glömmer jag ju den såklart hemma när jag senare åkte på träning ( jonas kirrar det där åt mig:) ).
Men hur som helst så är jag helt slut i kroppen nu. Innan träningen sprang vi våra 3km. Det var efterlängtat och skönt. Lika bra att köra igång igen tycker jag.. Sen vart det mycke spring på träningen också. Det vart ett långt träningspass igår också så inte så konstigt.. Men imorgon är specialidrotten inställd och hurtiga som amanda och jag är så ska vi vara med på d3:s träning istället, så vi får se hur det går.
Imorgon ska bli en riktigt bra dag:
  • Sovmorgon
  • Vakna för att se julkalendern
  • Somna om
  • Vakna och göra mig iordning för skolan
  • Skola
  • Skynda mig hem för träning
NICE

upp till bevis

anna johansson ....


1:a advent

Nu börjar det verkligen kännas som jul! Mamma har jul pyntat, stora julgranen är uppe, lussebullar och pepparkakor finns i skafferiet och nu går ensam hemma på tv! Nu saknar jag bara snön. Det vore inte helt fel att vakna upp och se att det är alldeles vitt utanför fönstet. Det är bara att vänta antar jag.. Så länge får jag nöja mig med en väldans god glass!

Dama Nera från Glenn Strömberg Collection, mums!

det vore väl inte helt fel med en bit av dig heller..

anna johansson ....


Lugn helg

Både fredag och lördag var lugna. Både skönt och jobbigt faktiskt. Jag har nog inte sovit så mycket på länge iallafall..
Fredagen spenderade jag med Frida. Vi kollade på idol och såklart flashforward! Det börjar bli invecklat men det är bra. Jag hoppas bara inte att det blir som lost - 100 000 avsnitt utan något riktigt svar..
Lördagen började rätt tidigt, klockan var ställd på 7.30 och det var dax att göra sig i ordning för tjej match. När vi väl kommer dit får vi reda på att en efter en inte kan spela pga. sjukdom m.m, så typiskt.. Men med 8 utespelare så kör vi ändå och vinner med hela 12-0. INTE ILLA!
Efter körde p94 och jag måste säga att dem verkligen har blivit duktiga!
När jag sitter där smsar Frida mig och undrar om jag inte ska med upp till Stockholm. Så det var bara att åka raka vägen hem och byta om sedan dra iväg till tåget. Det var trevligt men väldigt mycket folk på stan, kanske på grund av att det är lönehelg? Men hur som helst så hittade jag endel saker iallafall, bla:
  • Lång ärmad t-shirt
  • Klänning
  • Skärp
  • Underkläder
  • Örhängen
När vi kommit hem skulle vi hitta på någonting men så blev det inte. Jag somnade pladask på sängen med kläderna på redan klockan 10. Som tur var hade Frida inte heller varit någe vidare pigg. Man blir trött av att gå på stan!
Idag, Söndag gick jag upp 11, vilket betyder att jag sov otroliga 13h! Jag drog på mig mjukisarna, åt frukost och gick ut till vägen för att bli upphämtad av marre & co! Träning i Södertälje och sedan hem igen.. Nu ska jag sova lite till!

Nu är jag iallafall utvilad för minst ett månad!

anna johansson ....


söt kille!

Nu blev jag tvungen, den är som fastklistrad i huvudet på mig.

anna johansson ....


haha

jag bara måste:

AMANDA FY FAN VAD BRA
"åh lilla misse, du är väl utrustad du."
(tack för att du finns)

anna johansson ....


Keep it or let it go!

Jag tror att det är bra..

Var som sagt med på flick träningen idag, och jag måste erkänna att lite jobbigt var det allt!
När jag kom hem väntade kyckling på mig, det var riktigt smaskigt faktiskt och nu tror jag att jag mår helt bra igen. Mycket skönt det.
Sen känns det som att jag stod i duschen i flera år, det är så skönt! Det bästa är att när man låter håret torka av sig själv får jag lite självfall i håret! Det är inte illa, jag som alltid har haft rakt hår. Men det är väl som alla säger, man vill alltid ha det man inte har..
duja

anna johansson ....


glad tjej!

Idag är det på riktigt en bra dag. Trots att jag tvingade mig till skolan med huvudvärken som inte ger sig! Knarka ipren har väl ingen dött av! eller hur var det nu? haha
Men hur som helst så går saker mycket bättre om man verkligen bestämt sig för att vara positiv och glad.
Och jag sa till mig själv att det här var sista chansen. Det var som om du läst mina tankar och tog den? Jag tror att jag är glad över det faktiskt..
.
Men slut på skit snack. Tjejernas träning väntar och idag ska Amanda och jag vara med och leka lite. ROLIGT!
.
Puss på stumpen, slänger in ett till inlägg innan sovdags<3

anna johansson ....


-

helt ärligt så vet jag inte om jag ska skratta med eller åt dig

anna johansson ....


du tror, jag vet

Hemma från träningen och jag insåg väl att det inte hade gått så bra att spela. Springa och så kan man göra, men skjuta kan man icke göra med en arm, tro mig. :)
Men istället så satt jag brevid och kollade på. Simon och Rikard var också där, bra killar det!
Nu när jag kom hem gav papi mig en choklad kalender. Nu känner man verkligen att julen är på väg. Vad är det kvar till den stora dagen? Typ 29 dagar?
Det känns som att det var igår vi räknade ut att det var 69 dagar kvar..
Återigen, fan vad tiden går fort!
Men imorgon blir det iallafall skolan, jag orkar inte ruttna här hemma längre!
you won't get anything that you don't deserve

anna johansson ....


Home day 2

(blogg strulade så inlägget kommer lite sent)
Det är skönt att febern är borta idag, men huvudvärken är inte att leka med. Skit, jag som inte brukar få ont i huvudet..

Visst kan det vara skönt att vara hemma, men nu börjar det blir lite väl långtråkigt. Sova, kolla på film och sova igen är ingen hit efter ett tag. Och snart är det redan torsdag. Veckorna går så jäkla fort nu!
Men hur som helst så kollade jag på Nurse Betty nyss, världens knäppaste film! Tur är det väl att Renée Zellwege gjort någon bra film, jag syftar på Bridget Jones..
När jag såg filmen kom jag och tänka på att jag hade en sån underlig dröm härom natten..
Jag hade jätte bråttom till bussen men kunde inte springa. När jag började närma mig kunde jag inte styra min kropp, jag kände att jag blev allt svagare och till slut snubblade jag åt sidan och föll. Jag kände hur jag sakta försvann från verkligheten. Jag hade svimmat och när jag vaknade upp låg jag på ett sjukhus..
Jag skulle verkligen kunna tyda drömmar, då skulle man inte behöva tänka så mycket..
.
Nu blir det att åka och kolla på träning. usch, jag vill spela!

anna johansson ....


Vaccinet..

Det känns inte riktigt som att det är meningen att man ska bli sjuk av ett vaccin, men det har jag blivit! Jag vaknade vid 7 imorse och kunde inte somna om trots att jag hade sovmorgon. Sen gick det inte att komma upp ur sängen. Då hade jag fått feber, huvudvärk och frös som en galning trots att det var varmt i rummet.. Armen var död.
Ingen skola blev det för min del och jag hoppas verkligen att det blir bra fort!
Nu känns det lagom lockande om man skulle behöva ta dos2 också, jag slipper helst..
.
usch

anna johansson ....


Bra början på ett försök!

Igår satt jag och slet hela eftermiddagen med en jäkla blogg.. Sen inser jag att namnet jag valt är helt fel stavat. Det var bara att börja om från början.
Namnet är väl inte så svårt att klura ut aajn - anna johansson.
Lite fifilurigt men hur lätt är det att hitta ett ledigt namn? Allt med Anna och Johansson är ju upptaget, dåligt! Kanske inte är så bra med ett vanligt namn trots allt?
Men något positivt var helgen!
Fredagen fyllde jag hela 17 barre! Och det är klart att det är kul med alla presenter! :D
Lördagen vaknade jag med snälla Li och sen var det dax att göra sig iordning och dra på match i Torshälla. Vi vann nästan.. 4-3 till dem, scora gjorde jag iallfall! Men nu måste vi vinna nästa match mot Strängnäs, annars är det kört för våran del..
Men på vägen hem stannade vi och åt indiskt = hur gott som helst!
Hemkomst och Frida, Fia och Bea kommer förbi innan vi drar till vagnhärad. Trevlig kväll och det var roligt att träffa alla igen!
Söndag borde döpas om till segsöndag, fick egentligen inget vettigt gjort, Några gäster kom förbi och nu är jag trött på tårta för att bra tag!
Sen flickträning..

anna johansson ....


RSS 2.0