baby i was born

Det tog ett par dagar, men nu är jag besatt - som många andra.

Jag längtar verkligen till träningen nu. Det var länge sen jag log så här mycket bara för att få åka upp till hallen, men idag vet jag att alla kommer ha mungiporna uppe vid hårfästet! Fan va vi kommer va glada åt helgens seger länge. Fast jag är också glad för andra saker! Soooooom:
Fick ett samtal i förmiddags och personen i andra linjen undra vad fan som hade hänt på matchen så jag fick berätta lite stolt.. he höh he..
Fick ytterligare ett samtal nyss: Anna, det är i hedebyhallen idag va?
-Yes det kan du ge dig på!
Fan va skön träääning det kommer bli.

Jag blev ännu gladare idag när Alice satt och klikliade mig, för det är ju nämnligen så att jag har blivit LOVAD att bli kliad på ryggen varenda natt innan jag somnar i två veckor sen. ha ha ha. hur känns det?

FAN VAD JAG VILL SÄTTA PÅ MIG MINA AS GRYMMA SUPER SNABBA ASICS OCH TA BÅDE DEN BLÅA OCH DEB RÖDA UNIHOC PLAYER KLUBBORNA OCH BARA SPRINGA SOM EN JÄVLA GALNING. skiter i om jag inte alls springer åt rätt håll. JAG VILL BARA SPRINGAA!!
Mina lungor gråter varje gång jag gått fort eller gått i trappor nu. Rip gamla grymma anna :(
(but i was born to be brave)

nu har jag lyssnat på den 4 gånger under tiden när jag facebookat och skrivit det här så känner mig skyldig att dela med mig till alla som är retard och inte hört den än..

anna johansson ....


Kommentarer
Postat av: Johannii

Du ska höra när ulrik gör cover på den här låten! grymt!

2011-02-22 @ 07:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0